Жена замразила извънземно в хладилника си

Пенсионерка от Петропавловск е съхранявала в продължение на две години тяло на извънземно. Жената предоставила снимка на извънземното, а тамошните уфолози се опитват да разберат до колко е автентична.   Жената разказва, че през есента на 2009г.

2011-11-16 21:08:57
Жена замразила извънземно в хладилника си
Пенсионерка от Петропавловск е съхранявала в продължение на две години тяло на извънземно. Жената предоставила снимка на извънземното, а тамошните уфолози се опитват да разберат до колко е автентична.
  Жената разказва, че през есента на 2009г.  на вилата й се разбил извънземен космически кораб. Марфа Егоровна намерила в двора си купчина от желязо, която излъчвала силна топлина. Близо до отломките било проснато тялото на хумановид, висок около половин метър. Съществото приличало на някаква комбинация между човек и риба, и не давало признаци на живот.

Незнайно поради каква причина Марфа и съпругът и решили да запазят животното, като го обвили в целофан, и го замразили в хладилника си.

Ето че днес, две години по-късно, историята оживявя. При възрастната жена пристигнали непознати, които се представили за сътрудници на Карелската академия и взели тялото на извънземното.
  Осъзнавайки, че е изгубила ценната находка, Марфа решила да се свърже с медиите и да разкаже за случилото се през 2009г. За да не бъде голословна, тя предоставила на журналистите и снимков материал, който собственоръчно била направила.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия