Биографията на Фреди Меркюри на българския пазар

Феновете на Queen и най-вече на  фантастичния Фреди Меркюри,   дочакаха на българския пазар да излезе  биографията на великия артист. Книгата, която е написана от Лора Джаксън и е издадена от  издателство ‘Сиела&rsqu

2011-11-16 19:46:49
Биографията на Фреди Меркюри на българския пазар
Феновете на Queen и най-вече на  фантастичния Фреди Меркюри,   дочакаха на българския пазар да излезе  биографията на великия артист. Книгата, която е написана от Лора Джаксън и е издадена от  издателство ‘Сиела’, вече е одобрена от  членовете на групата.

Лора Джаксън проследява живота на  вокалиста на Queen и на групата в продължение на 20 години.  Тя разказва за живота на роденото в Занзибар момче, което става   един от големите и ексцентрични  певци на 20-ти век.

Фреди Меркюри и  Queen създават музика, която внася в рока вдъхноwение и възхищение, цвят и живот.  Именно Меркюри е автор на една от най-великите песни на групата, която стои девет седмици на първо място  в класациите - ‘Bohemian Rhapsody’.

Великото испанско сопрано Монсерат Кабайе казва за Фреди Меркюри: ‘Разликата между Фреди и всички останали рок звезди е, че той раздаваше докрай гласа си’.  Именно от магическия творчески, макар и необичаен, съюз между двамата певци се ражда великолепната ‘Барселона’, която става химн на Олимпийските игри през 1992 година. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия