80% от жените страдат от „синдрома на еднаквите рокли”

80% от съвременните жени страдат от „синдрома на еднаквите рокли”, сочат резултатите от проучване, проведено във Великобритания сред представителки на нежния пол на различна възраст. Оказва се, че осем на всеки десет от дамите се пр

2011-11-15 11:26:35
80% от жените страдат от „синдрома на еднаквите рокли”
80% от съвременните жени страдат от „синдрома на еднаквите рокли”, сочат резултатите от проучване, проведено във Великобритания сред представителки на нежния пол на различна възраст.

Оказва се, че осем на всеки десет от дамите се притесняват от възможността да се появят на парти или друго официално събитие със същата рокля като на друга жена от присъстващите. На 25% от представителките на нежния пол това вече им се е случвало поне веднъж.

18% от анкетираните дами признават, че биха направили всичко възможно, за да съсипят тоалета на своята „двойничка”, като съвсем умишлено разлеят върху нея чаша с вино, например. 16% пък са готови веднага да проявят творчество и да добавят към визията си ярък аксесоар, за който смятат, че ще успее да отвлече вниманието на присъстващите на събитието от еднаквите рокли.

Четири на всеки десет от представителките на нежния пол заявяват, че биха имали смелостта да се приближат и дори да разговарят с жената, носеща същия тоалет като тях, ако са сигурни, че те изглеждат по-добре от нея.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия