Сърфираща коза забавлява туристите (+ видео)

В момента най-голямата атракция на един от плажовете в Калифорния е козата - сърфист. Животното уверено стъпва върху дъската за сърф и впечатлява и едни от най-добрите сърфисти. Дейна Макгрегър, която е собственичка на Гоути, първоначално я е купи

2011-11-14 14:16:23
Сърфираща коза забавлява туристите (+ видео)
В момента най-голямата атракция на един от плажовете в Калифорния е козата - сърфист. Животното уверено стъпва върху дъската за сърф и впечатлява и едни от най-добрите сърфисти.

Дейна Макгрегър, която е собственичка на Гоути, първоначално я е купила, за да пасе бурените в градината на неговата къща. Постепенно той започнал да се привързва към нея и взел решение да я отглежда като домашен любимец.

Макгрегър забелязал уменията на козата, когато я завел на разходка на плажа. Той решил да я качи на дъската и тя успешно се справила с няколко вълни. ОТ този ден нататък тя често забавлява туристите със своите сърф умения.

Собственикът на Гоуди е решил да направи домашния си любимец талисман на футболния лагер, на който ще отиде по-късно тази година. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия