Армани отвори хотел в Милано

Снощи Джорджо Армани обра овациите на куп известни личности, сред които Джесика Алба, Барбара Берлускони, Изабел Юпер, Меги Гиленхал и други. Поводът за аплодисментите бе прерязването на лентата на новия хотел на модния гуру.   Хотелът е разпол

2011-11-14 11:22:04
Армани отвори хотел в Милано
Снощи Джорджо Армани обра овациите на куп известни личности, сред които Джесика Алба, Барбара Берлускони, Изабел Юпер, Меги Гиленхал и други. Поводът за аплодисментите бе прерязването на лентата на новия хотел на модния гуру.
  Хотелът е разположен в центъра на Милано и по-специално в т.нар. "четириъгълник на модата". Наречен е "Бижуто на гостоприемството".
 Масивната сграда е била построена още през далечната 1937г. от известния архитект Енрико Графини.Фактически от нея в момента е запазена само фасадата.
  Освен, че сданието е реконструирано, то е надградено с няколко етажа. Издигнат е стъклен купол, под който са разположени цели два етажа от хотела.
  На осмия, последен етаж, се намира изключителен по своите размери спа център. Общата му площ е 1500 кв.м. Под него са ресторантът и барът, от които се открива невероятна панорама към катедрала на Милано, и към Алпите на север.
 На партера и на първия етаж се намират два бутика с артикули на Армани.
 Стаите за гостите са на общо 95, като 27 от тях са апартаменти, с площ от 170 до 200 кв.м. Най-луксозният е президентският. Логично и неговата цена е най-висока. Една вечер в него струва 11 000 евро. 
 Цените на стандартните двойни стаи започват от 500 евро и вървят нагоре.
  Това е вторият хотел на модния гуру. Първият е в Дубай. Достъпът на външни лица ще бъде максимално ограничен. Гостите на хотела ще могат да разчитат на изключителна сигурност. За това ще се погрижат десетките бодигардове, които ще охраняват хотела отвън и отвътре.
 Барът, ресторантът и спа-центърът ще бъдат достъпни за всички желаещи, дори те да не са гости на хотела.
 Любопитно е, че видяна от птичи поглед луксозната сграда прилича на "А", което пък е запазената марка на Армани.
 Дизайнерът сподели, че в скоро време планира да отвори свои хотели и в Макареш и египетския курорт Мараси. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия