Любимите сандвичи показват характера на хората

Сандвичите са любима храна за малки и големи. Според британски специалисти съществува връзка между характера на човека и сандвичите, които той предпочита.  Експертът по хранене д-р Елизабет Джоунс и колегите й , са определили общо осем типа

2011-11-13 19:58:50
Любимите сандвичи показват характера на хората

Сандвичите са любима храна за малки и големи. Според британски специалисти съществува връзка между характера на човека и сандвичите, които той предпочита.
 Експертът по хранене д-р Елизабет Джоунс и колегите й , са определили общо осем типа индивидуалности, в зависимост от предпочитанията към определен вид сандвичи.
  В направеното проучване са участвали общо 2000 британци. Според специалистите, хората, които обичат сандвичи със сирене и мариновани зеленчуци са с по-високо интелектуално ниво, в сравнение с останалите.
  Тези пък, които предпочитат сандвичите им да са с пълнозърнест хляб, маруля, домати и бекон са определени като опортюнисти.
  Новаторите и креативните личности обичат да похапват сандвичи с бял хляб, шунка и салата.
  Импулсивните хора предпочитат франзели с говеждо месо. Домошарите пък харесват сандвичите с яйчена салата.
   Амбициозните и целеустремени хора обичат сандвичи с риба тон и сладка царевица. Чувствителните натури са силно изкушени от скариди върху черен хляб.
  По-затворените и необщителни личности обикновено избират сандвич с пилешко и салата. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия