Трупът на изчезнал през 1925 г. американски актьор намерен под слой лава на 19 века

 Когато правили разкопки при античния град Помпей, група американски археолози,  открили тялото на … актьора от Холивуд Уилям Грин, който изчезнал през 1925 година.  Най-интересното в случая е това, че  останките на актьо

2011-11-13 15:58:01
Трупът на изчезнал през 1925 г. американски актьор намерен под слой лава на 19 века
 Когато правили разкопки при античния град Помпей, група американски археолози,  открили тялото на … актьора от Холивуд Уилям Грин, който изчезнал през 1925 година.  Най-интересното в случая е това, че  останките на актьора  били намерени под слой лава на възраст около 19 века.

Знае се, че актьорът  е изчезнал по време на снимките на филма ‘Бен Хур’, Филмъта обаче се е снимал в Калифорния, а   как тялото на актьора се е оказало на хиляди километри от мястото, където го видели за последен път,  никой не може да обясни.

Естествено  скептиците веднага  заявили, че останките  не принадлежат на знаменития актьор, но  гривната от платина,  която била на ръката  му, където се виждало името му, както и информация за киностудията, за филма и годината на снимките, напълно потвърдили, че това е именно Уилям  Грин.

Мнозина тънат в догадки  и се лутат в опити да обяснят тази тайнствена поява на тялото на Грин под лавата на вулкана Везувий, изригнал през 79 г. от н.е.

Специалисти твърдят,  че актьорът се  е снимал в сцени с надбягване с колесници. Там той   изпълнявал  функциите на каскадьор. Именно по време на  тези  снимки,  обаче, актьорът изчезнал, но никой не си спомня за някакво произшествие с него - сякаш потънал вдън земя.

Според ръководителя на археологическата експедиция, актьорът е бил погълнат от някаква сила, която го е превела през примка на времето, като предизвикала не просто  гибелта на Грин, но и прехвърлянето му в далечното минало... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия