Джесика Симпсън не е признала веднага на Ерик Джонсън, че е бременна

Джесика Симпсън държеше известно време тайна от публичното пространство, че е бременна, но се оказа, че дори и на годеника си Ерик Джосън не била споделила веднага след като разбрала. Звездата казала в интервю, че си е направила тест за бременност

2011-11-13 11:34:57
Джесика Симпсън не е признала веднага на Ерик Джонсън, че е бременна
Джесика Симпсън държеше известно време тайна от публичното пространство, че е бременна, но се оказа, че дори и на годеника си Ерик Джосън не била споделила веднага след като разбрала.

Звездата казала в интервю, че си е направила тест за бременност докато била вкъщи, и когато разбрала, че ще има бебе, не казала новината веднага на бъдещия си съпруг.

"Направих си тест. Бях изненадана, не знаех какво да направя, чувствах се странно. Ерик беще в къщата, но не посмях да му споделя веднага."

Все пак след известно време Джесика казала и двамата били много щастливи, че ще си имат дете. Симпсън и Джонсън отмениха сватбата си, която щеше да се състои този месец, тъй като певицата предпочела да роди първо и чак след това да мисли за сватба и да се омъжи. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия