Лейди Гага обра наградите на MTV-Европа

‘Аз съм върхът’ - това заяви Лейди Гага, след като обра статуетките на  тазгодишните  музикални награди на MTV-Европа. Естествено,  ексцентричната певица успя и този път да шокира публиката с фрапантните си тоалети, н

2011-11-12 22:28:00
Лейди Гага обра наградите на MTV-Европа
‘Аз съм върхът’ - това заяви Лейди Гага, след като обра статуетките на  тазгодишните  музикални награди на MTV-Европа.

Естествено,  ексцентричната певица успя и този път да шокира публиката с фрапантните си тоалети, но това,  което  развълнува  най-много феновете й,   бяха четирите статуетки, които  Лейди Гага отнесе - за ‘най-добра песен’, за ‘най-добро видео’, за ‘най-добър изпълнител’ и за ‘най-много фенове’.

Така  певицата разби конкуренцията с лицето на Бионсе, Риана, Бритни и Кристина Агилера, които въобще не влязоха в класациите.  Някои от феновете на другите  звезди се опитаха да  заклеймят Лейди Гага, като разкритикуваха танците и тоалетите й, като ги  обявиха  за прекалено вулгарни.  Повод за това бяха разголените задни части на певицата, които тя навря в очите на зрителите при едно от изпълненията си.

Дъжстин  Бийбър пък, който   напоследък побърква невръстните тийнейджърки по света,  за всеобщ  потрес получи приза за ‘най-добър мъжки изпълнител’.  Разбира се, в залата се чуха дюдюкания, но пъпчивият тийнейджър въобще не се смути.

Кейти Пери успя да се пребори в категорията за ‘най-добро живо изпълнение’, а ‘най-често въртяното парче’  е на Бруно Макс, който излезе на сцената със своята група. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
alex
преди 12 години

Тупа лупа


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия