Делфините - потомци на извънземни?

Китайски учени са убедени, че делфините са потомци на извънземна цивилизация, дошла на Земята, за да се спаси от проблемите на собствената си планета. Според тях, това се е случило преди хиляди години и затова морските бозайници са успели да

2011-11-11 23:58:49
Делфините - потомци на извънземни?
Китайски учени са убедени, че делфините са потомци на извънземна цивилизация, дошла на Земята, за да се спаси от проблемите на собствената си планета.

Според тях, това се е случило преди хиляди години и затова морските бозайници са успели да се адаптират и да еволюират въз основа на условията на Земята.

Въпреки че учените знаят, че мозъкът на делфините не се различава съществено от човешкия, те все още не могат да разгадаят много от тайните му.

Често IQ-то на делфините надвишава това на средностатистически човек.  Китайските учени, обаче, допълват, че са стигнали до тази информация чрез телепатична връзка със симпатичните бозайници.  Te сами ‘казали’ на наблюдаващите ги изследователи,  че са дошли на Земята преди 100 000 години. Делфините бягали от екологичен проблем на тяхната планета. Едно от нещата, които ги е накарало да бягат, било  замърсяването, което, за съжаление, ги е настигнало и тук.

Учените в Китай са убедени, че цивилизацията им е много напреднала в техническо отношение и ние можем да научим много от нея. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия