Миро продължава да помага на своя отбор от 'Гласа на България'

Както вече стана ясно, Миро е решил да помогне  на младите таланти от своя отбор, след края на ‘Гласа на България’. По време на музикалното шоу той си бил припомнил как преди години,  двамата с дуетната си половинка Галя, &n

2011-11-11 22:18:07
Миро продължава да помага на  своя отбор от  'Гласа на България'
Както вече стана ясно, Миро е решил да помогне  на младите таланти от своя отбор, след края на ‘Гласа на България’. По време на музикалното шоу той си бил припомнил как преди години,  двамата с дуетната си половинка Галя,  са работели като пеещи сервитьори  в култовото заведение ‘Опера’.

Така му дошла идеята  да започне собствен бизнес,  като отвори свой клуб, наречен ‘Бродуей’. Това е пиано-бар в центъра на София, където ще се изявяват  любимците на зрителите   на музикалното реалити и морални победители -  Тодор Гаджалов, Мелинда Христова, Севинч Ибрахим и Константин-Don Baston.

Те ще се превъплъщават в ролите на най-големите звезди и ще пеят култови  хитове от мюзикъли от последните десетилетия, от вечни класики на Майкъл Джексън до АББА.  На пианото ще можем да видим Емо Трайчев, а Миро също  ще пее със своите ученици.

Менторът Миро е много щастлив, че така участниците в музикалното шоу на bTV ще получат възможност  за изява  и за доразвиване на безспорния си талант. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия