ОБРАЗОВАНИЕТО – НАЙ-ДОБРАТА ЗАСТРАХОВКА “ЖИВОТ”

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)  и животозастрахователната компания MetLife в България стартираха национален есе-конкурс за гимназисти на тема „Образованието – най-добрата застраховка „Живот”. Конкурс

2011-11-11 10:45:05
ОБРАЗОВАНИЕТО – НАЙ-ДОБРАТА ЗАСТРАХОВКА “ЖИВОТ”
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)  и животозастрахователната компания MetLife в България стартираха национален есе-конкурс за гимназисти на тема „Образованието – най-добрата застраховка „Живот”.

Конкурсът се провежда сред ученици от 10, 11 и 12 клас на езиковите, хуманитарните и търговските гимназии в София и цялата страна. Есетата ще бъдат събирани до полунощ на 14 ноември, по електронен път на имейл essay@vuzf.bg или на хартиено копие на адрес гр.София 1618, ж.к. Овча Купел, ул."Гусла" №1.

Авторът на най-доброто есе  ще получи специална награда -лаптоп. Имената на финалистите ще бъдат обявени на официална церемония, а наградата на победителя ще връчат г-н Джордж Цаконас, генерален мениджър на MetLife в България и г-жа Детелина Смилкова, вицепрезидент на Висшето училище по застраховане и финанси. На събитието ще бъдат поканени всички участници в конкурса, партньори и медии.

Текстовете на учeниците ще бъдат оценявани от жури в състав: председател - проф. Йордан Христосков, зам. ректор по учебната дейност и качеството на ВУЗФ, доц. Ирена Мишева, декан на ВУЗФ, ас. Станимир Андонов. преподавател по Маркетинг във ВУЗФ, Полина Тодорова, редактор в News.bg. Членовете на журито ще оценяват есетата в продължение на две седмици по предварително зададени критерии, които включват ясно формулиране на тезата в съответствие с темата на есето, адекватност, целенасоченост и изчерпателност на аргументацията, езикова компетентност и добри стилистични умения.

Медийни партньори на инициативата са вестник Монитор, News.bg, Insurance.bg и Teenproblem.net

За Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ):
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) е първото в България частно специализирано висше училище в областта на финансите, счетоводството, застраховането, социалното осигуряване, финансовия мениджмънт и маркетинг. Висшето училище по застраховане и финанси предлага обучение на високо равнище, съизмеримо с водещи университети от Европа и САЩ. Мисията на ВУЗФ е да подготвя висококвалифицирани специалисти в областта на икономиката и да развива икономическата наука в съответствие с потребностите на съвременната практика. 90% от завършилите започват работа по придобитата специалност в банки, застрахователни, осигурителни и търговски дружества.

За повече информация: Прес офис, Десислава Лазарова, dlazarova@vuzf.bg
Тел.: 02/ 40 15 829, Моб..:0888 101 273

За MetLife в България:

MetLife, Inc. е водещa международна застрахователна компания с над 140-годишна история. В световен мащаб компанията предоставя индивидуални и групови застрахователни продукти, като обслужва 90 милиона клиенти в над 50 страни по света. Чрез своите клонове и дъщерни дружества, MetLife заема водещи пазарни позиции в САЩ, Япония, Южна Америка, Азия, Европа и Близкия изток.
  „АЛИКО България Животозастрахователно Дружество” ЕАД е компания на MetLife Inc., основана през 1999 г. Продуктите и услугите предлагани от компанията се предоставят под търговската марка “MetLife”. Компанията заема едно от водещите места на българския застрахователен пазар и предлага широка гама застрахователни продукти, както за индивидуални, така и за корпоративни клиенти. Компанията обслужва клиентите си чрез представителства в градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Добрич.

За повече информация, посетете www.metlife.bg и www.metlife.com Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия