Нямало извънземни ли?

Американските управляващи, като капацитети по всички въпроси, съобщиха официално, че не разполагат с доказателства за съществуването на извънземни. Администрацията на американския президент направи това доста странно съобщение в отговор на дв

2011-11-09 16:37:19
Нямало извънземни ли?
Американските управляващи, като капацитети по всички въпроси, съобщиха официално, че не разполагат с доказателства за съществуването на извънземни.

Администрацията на американския президент направи това доста странно съобщение в отговор на две подписки в нейния официален уебсайт.  Там е дадена   възможност  на
обществеността да внася подписки, на които администрацията трябва да даде официален отговор, ако са събрани достатъчен брой подписи.

В случая, в едната подписка,  подписалите се са 5000 души, които искат Белият дом да разкрие  правителствената информация, която има за извънземни същества. Другата подписка пък е била подписана  от 12000 души, които искат  официално да се признае, че извънземни са влизали в контакт с представители на човечеството.

В отговор на  двете подписки от Отдела за политика на науката и технологиите към Белия дом информират, че правителството не разполага с доказателства, че съществува живот извън Земята или,  че извънземни са установили контакт с хора.  Нямало и данни, че такава информация е била укрита от   обществеността.

И всичко това, при положение, че стотици военни и представители на правителствени агенции са заявявали, че извънземните съществуват и се подчертава, че,  според редица допитвания, американците смятат, че властите крият нещо от тях.

Властите, разбира се, си оставят и вратичка, че не изключват  възможността да съществуват извънземни и признава, че НАСА проучва подобна хипотеза.  Защото,  според  мнозина учени и математици,  чисто статистически,  има голяма  вероятност да съществува живот сред трилионите звезди във Вселената, но от друга страна пък  се  отбелязва, че шансовете да се влезе в контакт с извънземни  са изключително ниски , предвид огромните разстояния.

Но древните митове, легенди и предания  на египтяните, шумерите, индийците и още много други народи,  говорят съвсем друго... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия