Анорексичка тежи със 7 кг. по-малко от 7-годишната си дъщеря

Когато човек види 26-годишната Ребека Джоунс и 7-годишната й дъщеря решава, че двете са сестри. Това объркване става, защото Ребека тежи едва 31.7 килограма, което е със 7 килограма по-малко от своята дъщеря. Великобританката яде само супи и препе

2011-11-09 00:34:01
Анорексичка тежи със 7 кг. по-малко от 7-годишната си дъщеря
Когато човек види 26-годишната Ребека Джоунс и 7-годишната й дъщеря решава, че двете са сестри. Това объркване става, защото Ребека тежи едва 31.7 килограма, което е със 7 килограма по-малко от своята дъщеря.

Великобританката яде само супи и препечени филийки и пие енергийни напитки и кафета, за да има енергия. В същото време с лекота разрешава на дъщеря си да консумира висококалорични неща.

Ребека е щастлива от факта, че може да носи дрехите на 7-годишната Мейси. Тя знае, че нейният начин на живот не е никак правилен, но споделя, че се чувства добре и не се смята за прекалено слаба.

За пръв път при нея се проявили проблемите с храненето, когато родителите й решили да се разведат. Тя била едва 11-годишна и започнала да яде, каквото й падне. Заради този начин на хранене Ребека стигнала до 95 килограма и постоянно й се подигравали. Две години по-късно тя решила да спре да яде и хапвала, колкото да не умре. След като свалила излишните килограми, започнали комплиментите от страна на нейните приятели и познати. Родителите й не забелязали, че има проблем, докато Ребека не станала толкова слаба, че нямала сили да стане от леглото.

Тя срещнала бащата на Мейси, когато били 19-годишна и постъпила в университета в Манчестър. Разбрала, че носи дете в утробата си, когато вече били минали 26 седмици от началото на бременността. Тя изобщо не качила и коремът й бил плосък.

Лекарите я посъветвали да наблегне на консумацията на пилешко месо и да пие витамини, за да бъде здраво бебето. За съжаление на Ребека й ставало лошо, когато хапвала нормална храна. Докато била бременна тя яла предимно цвекло и хляб и качила едва 3 килограма, но имала късмет и бебето се родило живо и здраво.

След като се разделила със своя любим, великобританката спряла да се храни и станала едва 31 килограма. Въпреки че дъщеря й е едва на 7 години, тя тежи повече, защото обича сладките неща, чипса и газираните напитки.

Лекарите предупредили Ребека, че ако не наддаде няколко килограма и не започне да се храни нормално, в най-скоро време може да получи фатален сърдечен удар. Жената наистина се притеснява, че може да й се случи нещо и да няма възможността да види как дъщеря й расте, тя мечтае да седнат двете заедно и да обядват, но просто няма как това да се случи, защото й става лошо при вида на храна. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия