Човек може да смени цвета на очите си завинаги само за 20 секунди

Повечето жители на Земята имат кафяви очи. Голяма част от тях мечтая за друг цвят и често си купуват цветни лещи, за да задоволяват това свое желание. Вече има трайно решение на този проблем и всеки, който иска да има сини, зелени или друг цвят очи,

2011-11-08 01:02:46
Човек може да смени цвета на очите си завинаги само за 20 секунди
Повечето жители на Земята имат кафяви очи. Голяма част от тях мечтая за друг цвят и често си купуват цветни лещи, за да задоволяват това свое желание. Вече има трайно решение на този проблем и всеки, който иска да има сини, зелени или друг цвят очи, ще може да се сдобие с такива само за 20 секунди. Сумата обаче не е никак малка - това удоволствие струва 3 500 евро.

Благодарение на нова лазерна технология човек ще може да промени цвета на очите си завинаги. Тази процедура ще се явява като алтернатива на цветните лещи.

Процедурата „Lumineyes” премахва меланина от очите - това е тъмният пигмент, който се намира в горния слой на ириса. Новият цвят на очите ще се появи 2-3 седмици след като се направи манипулацията.

Процесът е необратим и меланинът не може да бъде заменен и когато се махне веднъж, то няма как да се появи повторно. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия