Защо той не иска да правите секс?

По принцип дамите са тези, които отказват да правят секс поради най-различни причини, но има и мъже, които предпочитат да правят нещо друг, пред това да се отдадат на плътски удоволствия. Вижте кои са петте причини, поради които представители на силн

2011-11-08 00:36:43
Защо той не иска да правите секс?
По принцип дамите са тези, които отказват да правят секс поради най-различни причини, но има и мъже, които предпочитат да правят нещо друг, пред това да се отдадат на плътски удоволствия. Вижте кои са петте причини, поради които представители на силния пол нямат желание за интимност:

1. Мързи ги - да, има мъже, които толкова ги мързи, че дори не им се прави секс. Някои от тях предпочитат да прекарат свободното си време пред телевизора/компютъра и нямат желание за нищо друго. Мързи ги да изхвърлят боклука, но и ги мързи да се отдадат на интимни ласки.

2. Под стрес са - стресът е способен да убие дори желанието за секс. И въпреки че мъжете рядко се депресират, притесненията, свързани с работата, личния живот и т.н., също дават отражение върху тяхното сексуално желание. Именно заради това понякога нямат нужда да правят секс с половинката си, защото умът им е съсредоточен върху проблемите, които имат.

3. Апатично настроени са - това се случва, когато чувствата са се изчерпали и мъжът не изпитва вече сексуално влечение към своята половинка. Въпрос на време е връзката им да бъде приключена.

4. Употреба на алкохол - ако мъжът обича често да пие алкохол, то не е учудващо, ако рядко има желание за секс. Обикновено пияните мъже искат просто да легнат и да се наспят.

5. Употреба на лекарства - има някои медикаменти, които намаляват либидото. Ако мъжът приема антидепресанти е нормално да няма желание за сексуални удоволствия. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия