Уилям и Кейт избраха своя постоянен дом

  Принц Уилям и съпругата му Кейт вече са избрали за свой постоянен дом резиденция  в Лондон, в двореца Кенсингтън. Младоженците плануват да заживеят там от средата на 2013г. Съпрузите ще се нанесат чак тогава, тъй като апартаментът им им

2011-11-06 23:07:27
Уилям и Кейт избраха своя постоянен дом

  Принц Уилям и съпругата му Кейт вече са избрали за свой постоянен дом резиденция  в Лондон, в двореца Кенсингтън. Младоженците плануват да заживеят там от средата на 2013г. Съпрузите ще се нанесат чак тогава, тъй като апартаментът им има нужда от ремонт.
   Кралица Елизабет е напълно съгласна с решението на Кейт и Уилям. Апартаментът, който двамата са избрали, до съвсем скоро е бил обитаван от сестрата на кралицата. Маргарет е живяла там от 60-те години до началото на 2002г. Принцът и брат му Хари също са живели в резиденцията, когато са били малки, с покойната вече Лейди Даяна.
 За момента Уилям живее с  Кейт в къща под наем, в северната част на Уелс. Там принцът работи като пилот на спасителен хеликотер от ВВС.
  Когато са в Лондон, Уилям и Кейт отсядат в друг по-малък имот в двореца Кенсингтън. Докато новото им жилище стане готово, съпрузите ще продължават да живеят ту на едното, ту на другото място. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия