Вижте защо не можете да се сдобиете със стегнат корем

Голяма част от хората имат желание да се сдобият със стегната коремна мускулатура. Има доста митове, свързани с това и те определено объркват хората, които искат да постигнат целта си. Вижте кои са петте основни заблуди, които ни пречат да се сдобием

2011-11-06 20:39:38
Вижте защо не можете да се сдобиете със стегнат корем
Голяма част от хората имат желание да се сдобият със стегната коремна мускулатура. Има доста митове, свързани с това и те определено объркват хората, които искат да постигнат целта си. Вижте кои са петте основни заблуди, които ни пречат да се сдобием с мечтания стегнат корем.

1. Нямам хубав корем по наследство - доста хора извиняват наличието на голям корем именно с това. Факт е, че когато човек прави нужните упражнения и е на подходяща диета, няма как да не постигне тялото, което иска да има.

2. За да имам плочки, трябва да тренирам ежедневно - повечето от вас знаят, че мускулите имат нужда от почивка, а не само от натоварване и упражнения. Напълно достатъчно е два пъти в седмицата да се правят необходими упражнения, за да се постигне така желания ефект.

3. Има продукти, които могат да помогнат да изгорим мазнините на корема - за съжаление, такива препарати все още не са измислени. Тези, които се продават в търговската мрежа, са неефективни и хората само си дават парите. За да има човек стегната мускулатура, той трябва да тренира и да спазва определен хранителен режим.

4. Коремните преси са достатъчни, за да се отървем от мазнините на корема - и това не е вярно. Дори всеки ден да правим безброй много коремни преси, мазнините ще си останат там. Може да имаме стегнат корем, но той няма да се вижда заради пласта мазнини отгоре. Нужна е подходяща диета, за да изпъкнат коремните мускули.

5. Ако се правят различни упражнения ще имам стегнат корем - въпреки че са най-известни упражнения за корема, коремните преси са най-неефективни. Ако човек ги прави неправилно, той само ще си загуби времето. По-полезно е да се правят качествени повторения на трудни упражнения за корем, дори да са по 20 в една серия. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия