Едгар Кейси прави предсказания и от отвъдното?

Всички знаем кой е Едгар Кейси - известният американски прорицател, починал  преди около 60 години.  Приживе той се е прославил с високата точност на своите прогнози и оставил много  последователи, както и ръкопис с предсказания до

2011-11-06 15:21:59
Едгар Кейси прави предсказания и от отвъдното?
Всички знаем кой е Едгар Кейси - известният американски прорицател, починал  преди около 60 години.  Приживе той се е прославил с високата точност на своите прогнози и оставил много  последователи, както и ръкопис с предсказания до 2000 година, който е открит в неговия гроб.

Сред по-значимите пророчества на Кейси, които междувременно са се сбъднали, са: 1) Крахът на стоковия пазар и Голямата депресия в САЩ през 20 век; 2) Възходът и падението на Адолф Хилтлер; 3) Началото на Втората световна война (и коя от страните ще я загуби); 4) Смъртта на щатския президент Франклин Рузвелт и убийството на Джон. Ф. Кенеди; 5) Независимостта на Индия от Великобритания; 6) Откриването на Скрижалите от Мъртво море; 6) Разпадането на Съветския съюз и колапсът на комунизма; 7) Изобретяването на устройства, работещи с инфрачервена светлина, която ще позволява по-добро виждане на тъмно, и др. Кейси предсказва е деня на своята смърт.


Наскоро 80-годишна британска ясновидка съобщила, че е получила подробно съобщение  от своя учител Кейси и,  в състояние на транс, тя записала  прогнозата на великия предсказател. Явно,  той е решил отново да се погрижи за човечеството и дори от онзи свят  е успял да предаде на своята ученичка прогноза за близкото десетилетие.

Според новите предвиждания на Кейси, на човечеството му предстоят серия катастрофи. Според  него край бреговете на Аляска  ще има мощен взрив и образувалите се в резултат гигантски вълни ще потопят почти  целия полуостров.

След това щяло да настъпи разместване на пластовете на земната кора в районите на Арктика и Антарктика. което пък ще доведе до масово изригване на вулкани и до земетресения в различни точки на планетата.  Изригването на вулкан в Мексико щяло да потопи в тъмнина за две седмици територия, където  живеят 40 милиона души.  А най-мощното за цялата история земетресение на територията на САЩ буквално щяло да разцепи страната на две.

Според ясновидката, Кейси предсказал, че в близките години ще бъде  доказано, че нашата планета е била посещавана от извънземни още преди зараждането на човешката цивилизация.  Под древния Йерусалим, например,  археолозите щели да открият руините на град, построен от пришълци от други планети.  В него ще се намерят скелети на същества, напомнящи двуноги делфини.  Ще бъдат  зафиксирани и радиосигнали от района на съзвездието Таурус, в които се съдържа информация за по-развита цивилизация от нашата.

Във фармакологията щял да настъпи огромен скок. Ще бъдат изобретени препарати, снижаващи нуждата на човека от сън, затова активният живот щял да се увеличи с една трета.  ‘Умни лекарства’ пък щели да увеличат броя на гениите.  С тяхна помощ обикновени деца щели два пъти по-бързо да усвояват училищната програма.

Според известния прорицател, в бъдещото десетилетие  ще бъде направено изключително научно откритие.  Учените щели да открият  ‘Божията частица’ - най-малкия невидим строителен материал на Вселената.... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия