Бокс Офис Класация

Анимационният филм "Puss In Boots" спечели 7,8 милиона долара само в петък, след което през изминалата събота те станаха 15,3 милиона. Смята се, че до края на деня и на уикенда продукцията се заработи над 34 милиона долара. Така тя се нареж

2011-11-06 14:43:38
Бокс Офис Класация
Анимационният филм "Puss In Boots" спечели 7,8 милиона долара само в петък, след което през изминалата събота те станаха 15,3 милиона. Смята се, че до края на деня и на уикенда продукцията се заработи над 34 милиона долара. Така тя се нарежда на първо място в Бокс Офис Класацията за тази седмица.

"Котаракът в чизми" е с участието на Антонио Бандерас и Салма Хайек. Режисьор на филма е Крис Милър, а сценарист е Чарлз Паралт. Премиерата на продукцията в България ще бъде на 23 декември тази година.

На второ място се нарежда филмът "Tower Heist" с участието на Бен Стилър, Еди Мърфи, Матю Бродерик и др. В началото на почивните дни продукцията е спечелила 8,1 милиона долара, но се смята, че до края на деня парите ще скочат до 24,6 милиона долара.

Режисьор на "Tower Heist" е Брет Патнър, сценарист е Тед Грифин и Джеф Натансън. Останалите три продукции, които влизат в Топ 5 в Бокс Офис Класацията за тази седмица са: "Harold And Kumar 3D Christmas" с 13 милиона, "Paranormal Activity 3" (8.5млн.) и "In Time" (7.8млн). Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия