Кои са най-надценените актори в Холивуд

   Актьорите Еди Мърфи и Дрю Баримор са донесли най-малко приходи спрямо хонорарите, които са получили.   Възвръщаемостта за ролите на Баримор е само 0.40 щатски долара на всеки един долар, който тя е получила. Независимо, че веднага

2011-11-05 13:08:48
Кои са най-надценените актори в Холивуд
   Актьорите Еди Мърфи и Дрю Баримор са донесли най-малко приходи спрямо хонорарите, които са получили.
  Възвръщаемостта за ролите на Баримор е само 0.40 щатски долара на всеки един долар, който тя е получила. Независимо, че веднага след нея е Еди Мърфи, разликата в печалбата е чувствителна. Еди възвръща 2.70 на всеки получен долар.
  Миналата година Дрю участва само в един филм- „Любов от разстояние”. Лентата донесе на своите създатели едва 17.8 милиона приходи. Филмите „Разбий ги” и „Всичко ни е наред” от 2009 също не се радват на особен интерес и съответно възвръщаемост на пари.
   В сравнение със своята колежка, Еди Мърфи е направо „финансова суперзвезда”. Въпреки това актьорът така и не успява да оправдае очакванията, с ролите си през последните години. Независимо от фактите, на Еди не му липсва нито кураж , нито самочувствие. Ролята в последния му филм „Кинти в небето” току виж успее да изтласка лентата до първите места във филмовите класации. Като още един плюс за Еди е фактът, че ще бъде водещ на церемонията за наградите "Оскар".
  Колкото и абсурдно да звучи и  сред носителите на престижната награда, също има такива, които не успяват да оправдаят надеждите на своите режисьори и продуценти. Сред надценените холивудски актьори са Рийз Уидърспуун, Никол Кидман, Никълъс Кейдж, Дензъл Уошингтън и други.
  Тази година Уил Ферел има причина за гордост, поради факта че вече е на трето място, след като две години подред заемаше челната позиция по малка или почти никаква възвръщаемост на получените хонорари. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия