Жените не обичат да се гушкат

Досега се смяташе, че представителките на нежния пол са тези, които обичат да бъдат гушкани през нощта. Оказва се обаче, че мъжете далеч повече държат на тези ласки. Анкета, направена във Великобритания, показва, че преди сън представителите на силни

2011-11-04 22:16:46
Жените не обичат да се гушкат
Досега се смяташе, че представителките на нежния пол са тези, които обичат да бъдат гушкани през нощта. Оказва се обаче, че мъжете далеч повече държат на тези ласки. Анкета, направена във Великобритания, показва, че преди сън представителите на силния пол са тези, които прегръщат половинките си. За много жени обаче това е повече от досадно.
  32% от жените признават, че едно от най-неприятните им неща, са да бъдат гушкани в леглото. Въпреки това те никога не показвали чувството си на неприязън, за да не наранят партньорите си. Въпреки че никак не им се нрави, 55% от жените все пак се сгушват до мъжете си, но гледат това да приключи бързо, за да се отделят настрани и да заспят. 77% от дамите прилагат дребна хитринка. Те прегръщат съпрузите си докато заспят и след това тихомълком се отделят в другата част на леглото.
  50% от британките признават, че не са особено в настроение за прегръдки в леглото, заради насъбралата се през деня умора. Обикновено тя е толкова много, че единственото, което жените искат да направят е да се отпуснат и да заспят.  20% не харесват продължителното гушкане, защото им става топло. 1/3 от жените се гушкат в леглото най-много два пъти седмично. Някои въобще не го правят.
  36% от мъжете пък се оплакват, че приятелките им са крайно нелюбвеобилни и студени. И двата пола признават, че с годините, ласките в леглото чувствително намаляват. За 41% от анкетираните те са по-чести през зимните месеци.                                                                                                           Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия