Кои са най-ценните мъжки качества според дамите?

Повечето представители на силния пол смятат, че жените гледат у мъжете предимно техния ръст, дали имат хубава коса и плочки на корема. Истината обаче е съвсем друга. За дамите е много по-важно един мъж да бъде чаровен, отколкото да има мускули, пр

2011-11-04 00:59:28
Кои са най-ценните мъжки качества според дамите?
Повечето представители на силния пол смятат, че жените гледат у мъжете предимно техния ръст, дали имат хубава коса и плочки на корема. Истината обаче е съвсем друга.

За дамите е много по-важно един мъж да бъде чаровен, отколкото да има мускули, прическа и да е висок. Дори някой представител на силния пол да няма впечатляваща визия, той може да бъде магнит за жените, ако притежава определени черти на характера. Вижте кои са най-привлекателните качества на мъжа:

1. Свири на музикален инструмент - всяка жена тайно мечтае любимия й да й изсвири, изпее или напише песен за нея. Без значение дали е професионален музикант или не, няма представителка на нежния пол, която да не хареса такъв тип мъж.

2. Има хубаво образование - жените определено харесват, когато са с умен мъж. Тези, с които не може да си кажеш две приказки, не са желани от никоя дама.

3. Забавен е - факт е, че това е едно от най-желаните качества на мъжа. Ако един мъж има умението да разсмее жената до себе си, той може да бъде сигурен, че тя си пада по него. Или поне повечето представителки на нежния пол се захласват по представители на силния пол, които имат чувство за хумор.

4. Има хубава работа - всяка жена харесва амбициозни мъже. Тези, които имат успех в работата, ясно показват на околните, че умеят да се грижат за себе си и могат да осигурят на семейството си щастливо и спокойно бъдеще.

5. Романтиката не му е чужда - дамите харесват, когато получат без повод цветя, картичка, плюшена играчка, нещо сладко или бъдат изведени на вечеря.

6. Обича да спортува - повечето мъже, които са истински отдадени на спорта, могат да се похвалят с упоритост и дисциплинираност, а тези качества определено се харесват от представителките на нежния пол.

7. Кавалер е - факт е, че в днешно време малко мъже държат стола на жената, отварят й вратата, взимат й палтото, наливат й напитка в чашата. Именно дефицитът на такива мъже ги прави още по-желани.

8. Умее да поправя дребни проблеми в домакинството - жените не харесват мъже, които са с вързани ръце и имат нужда от майстор при наличието на най-дребни домакински проблеми.

9. Може да танцува добре - не всеки човек има дарбата да усеща музиката и да танцува добре, но жените определено харесват мъже, които знаят какво да правят на дансинга.

10. Справя се добре с готвенето - всеки знае, че няма по-добри готвачи от мъжете и умението им да готвят определено се цени от дамите. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия