Както вече ви съобщихме, Брад Пит е решил да се откаже от цигарите, за да не дава лош пример на децата си. Решението му повлияло и на българка от Пазарджик, за която актьорът е повече от идол.
  Фенката на холивудската звезда до толкова се вдъхновила от решението на Брад, че решила да принуди съпруга си, да последва примера му. 36-годишният мъж бил шокиран от ултиматума, който съпругата му поставила. Тя категорично заявила, че ако не спре да пуши, ще подаде молба за развод.
  Скандалите заради вредния порок на мъжа били често явление в пазарджишкото семейство. Жена му Марияна повдигнала въпроса за развод и по-рано тази година.
  През пролетта мъжът й решил да основе сдружение на пушачите в Пазарджик. С това свое намерение буквално вбесил половинката си. Все пак заклетият пушач успял отново да внесе хармония в разклатения си брак, като се навил да приложи в леглото, някои от филмовите сцени, в които участвал Брад Пит.
   От своя страна мъжът също използвал контра оръжие срещу избухливата си съпруга. Той пък не изпускал случай да изтъкне, че за разлика от него и съпругата му, Брад и Анджелина вече имали деца.
 Мъжът буквално бил вдигнал ръце от опърничевата си жена. В отчаянието си той дори обмислял варианта да се обърне към Европейския съд среду Брад Пит за нарушени права и семеен живот. Впоследствие се отказал от намеренията си.
Автор: Tsveti