Лекари посъветваха Риана да се поспре с купоните

След като в понеделник й се наложи да отмени концерта си в Малмьо заради грип, R&B звездата Риана получи съвет от лекарите да се поспре с купоните. Слуховете гласят, че докторите от шведската болница, в която бе настанена 23-годишната певи

2011-11-03 15:31:42
Лекари посъветваха Риана да се поспре с купоните
След като в понеделник й се наложи да отмени концерта си в Малмьо заради грип, R&B звездата Риана получи съвет от лекарите да се поспре с купоните.

Слуховете гласят, че докторите от шведската болница, в която бе настанена 23-годишната певица, са я посъветвали да сложи край на безкрайните забавления и да обърне по-голямо внимание на здравето си. Според тях, организмът й в момента е толкова изтощен от липсата на сън, нередовното хранене, честите концерти и обикаляния по нощните заведения, че дори и най-малката настинка е способна да я тръшне на легло.

„Риана изразходва изцяло енергията си. Тя обикаля клубовете нощем, пие алкохол и живее на пълни обороти. Не й остава никакво време да поспи или да си почине от многобройните си задължения. Тя прекарва времето си в студиото, на сцената или по заведенията. Лекарите се опасяват, че всичко това може да й донесе сериозни проблеми със здравето”, разкри човек от екипа на Риана.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия