Водка Smirnoff ще организира най-мащабното парти в цял свят

На 12-ти ноември(събота) водка Smirnoff ще организира най-огромното парти в цял свят, което ще се проведе едновременно в 50 страни, включително и в България. Целта на събитието Smirnoff Nightlife Exchange е 10 000 000 души да открият най-добрия нощен

2011-11-01 15:03:42
Водка Smirnoff ще организира най-мащабното парти в цял свят
На 12-ти ноември(събота) водка Smirnoff ще организира най-огромното парти в цял свят, което ще се проведе едновременно в 50 страни, включително и в България. Целта на събитието Smirnoff Nightlife Exchange е 10 000 000 души да открият най-добрия нощен живот по света и да го споделят едни с други.

На 12-ти ноември Smirnoff ще даде всичко от себе си, за да накара всички хора, които обичат да купонясват, да забравят къде са и да се забавляват, благодарение на един уникален микс от най-доброто от нощния живот.

В София купонът ще се проведе в Sofia Live Club, но вътре украсата ще бъде тематична и купонджиите ще имат чувството, че се намират в Истанбул, Рио де Жанейро, Ню Йорк, Барселона и други градове. Българите няма да забравят, че се намират в родината си, благодарение на българските фолклорни изпълнители, които ще ни покажат едно по-модерно парти звучене.

Народната певица Снежана Борисова, гайдарят Добри Рахнев - Байчара и DJ Илко ще представят един уникален етно хаус сет. DJ Oto ще се погрижи за известно време купонджиите да усетят атмосферата в Бразилия, а DJ DJP и Mooqee ще пуснат диско, хип-фоп, брейс, фънк и дъбстеп ритми от цял свят.

За да станете част от грандиозното парти трябва да се включите в проекта на http://www.Facebook.com/SmirnoffBulgaria и да дадете оригинална идея за нощния живот. Покана може да получат и желаещите, които станат част от турнето на водката в най-добрите клубове в България.

На 12-ти ноември ще стане ясно кой е победителят в онлайн денс конкурса, който ще има невероятната възможност да стане част от танцьорите на певицата Мадона. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия