Най-кратките бракове в Холивуд

Наскоро стана ясно, че Ким Кардашиян се развежда след цели 72 дни брак. Ако си мислите, че тя е рекордьор много се лъжете. Първо място се държи от Бритни Спиърс. Нейният брак просъществува едва 55 часа. През 2004 година Бритни и старият й приятел Дже

2011-11-01 14:29:16
Най-кратките бракове в Холивуд
Наскоро стана ясно, че Ким Кардашиян се развежда след цели 72 дни брак. Ако си мислите, че тя е рекордьор много се лъжете. Първо място се държи от Бритни Спиърс. Нейният брак просъществува едва 55 часа. През 2004 година Бритни и старият й приятел Джейсън Алекзандър били в Лас Вегас и решили, че трябва да направят нещо шантаво. Така на шега решили да се оженят. Ясно защо бракът им не оцелял дълго.
  На второ място по продължителност на брака се нареждат Денис Хопър и Мишел Филипс. Двамата се женят през 1970 година. 8 дни след сватбата си решават да се разведат.
  Следващите рекордьори са Денис Родман и Кармен Електра. Семейните отношения между "Спасителката на плажа" и ексцентричният баскетболист продължили 9 дни. Родман бил този, който направил първата крачка към развода. Впоследствие се е оправдавал с това, че е бил в „душевно болно състояние”, когато минавал под венчилото.
 Четвъртата несполучила двойка е Али Ландри и Марио Лопес. Техният брак продължава точно две седмици. Преди да се венчаят през 2004г, двамата били заедно в продължение на шест години. 14 дни след сватбата, се появяват слухове за изневеря от страна на Лопес. Наскоро той заяви, че тогава не е бил достатъчно зрял за семеен живот.
  Петата позиция е за Дрю Баримор и Джереми Томас. Когато Баримор се омъжва е едва на 19 години. Точно 19 дни продължава и бракът им. Решението за него било взето доста прибързано. Дрю и Джереми, който тогава бил собственик на нощен бар, се срещали едва от шест седмици.
  На шесто място са Памела Андерсън и Рик Саломон. Семейната им идилия продължава 70 дни. Впоследствие Пам подала молба за развод, а като причина за решението си посочила „различие в интересите”.
Седмите неуспели в семейния си живот са Никълъс Кейдж и Лиса Мари. Двамата били заедно 4 месеца. Толкова им било нужно, за да осъзнаят, че имат доста голямо несходство в характерите, което не им позволявало да продължат да бъдат съпрузи. Разделили се като цивилизовани хора, по взаимно съгласие.
Също 4 месеца просъществувал брака на Рене Зелуегър и Кени Чесни . Скоро след романтичната си сватба на морсия бряг, двамата решили да се разделят, тъй като Чесни усетил, че бил избързал с решението си. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия