В eBay продават Лада за 30 000 долара, пари достатъчни за Ford Mustang

Руските коли винаги са били харесвани от хората, живеещи в западните страни. За някои те са екзотика, а за други спомен от една отминала епоха. В сайта eBay в момента се продава ВАЗ 2105 (за Америка този модел е Lada Riva) на цена 30 000 долара. З

2011-11-01 13:41:26
В eBay продават Лада за 30 000 долара, пари достатъчни за Ford Mustang
Руските коли винаги са били харесвани от хората, живеещи в западните страни. За някои те са екзотика, а за други спомен от една отминала епоха.

В сайта eBay в момента се продава ВАЗ 2105 (за Америка този модел е Lada Riva) на цена 30 000 долара. За тези пари човек може да си купи чисто нов Hummer H1/H2, Ford Mustang и Chevrolet Camaro.

Цената на автомобила е толкова висока, защото има малък пробег - около 30 000 километра. Другите екстри са, че е произведена през 1984 година и има двигател с турбо и 5-степенна механична скоростна кутия от Fiat Spyder. Седалките й са от Lexus SC 430. Спирачните дискове също са чуждо производство.

В западните държави всички коли на ВАЗ се наричат boxy sedans, което означава квадратни седани. Те са признак на особена връзка с техните притежатели, затова струват доста, ако са в добро техническо състояние.

В Англия Волга с десен волан струва колкото тежестта й в злато.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия