Вижте какъв навик трябва да придобиете, за да имате стабилна връзка

Всяка връзка се променя с всеки изминал ден, но защо промяната трябва да бъде негативна? Хубаво е всяка двойка да се научи да показва нежност и да превърне тази нежност в своеобразен навик, който ще помогне на влюбените да преминат с лекота през всяк

2011-10-31 00:42:24
Вижте какъв навик трябва да придобиете, за да имате стабилна връзка
Всяка връзка се променя с всеки изминал ден, но защо промяната трябва да бъде негативна? Хубаво е всяка двойка да се научи да показва нежност и да превърне тази нежност в своеобразен навик, който ще помогне на влюбените да преминат с лекота през всяка пречка застанала между тях.

Вижте няколко идеи, които ще ви помогнат да увеличите топлината помежду ви:

1. Четете си един на друг - няма значение дали ще си прочете някой откъс от книга, хороскопа от списанието или интересна новина от вестника. Важното в случая е, че вниманието на двама ви е насочено към едно и също нещо, а това ви сближава.

2. Целунете го по врата - няма нищо по-сладко от небрежна целувка, докато минаваш покрай него. Това определено ще му хареса и ще му покаже, че чувствата ти към него са все така силни.

3. Говорете си мило - нежността тук се крие в това, че говорите помежду си тихо, нежно, използвате нежни обръщения един към друг и напълно сте забравили за дежурния тон, с когото разговаряте с колегите/съучениците в работа/училище.

4. Направете му кафе - важното е тук не просто да му сварите кафе, а да го направите по начина, по който той обича и да му го оставите на място, където ще го види щом излезе от банята.

5. От време на време си правете вечеря на свещи - приятната атмосфера ще направи вечерта по-различна и вие определено ще останете доволни и щастливи.

6. Обръщайте му внимание - когато видите, че е изнервен е хубаво да му обърнете внимание, да го питате дали има с какво да му помогнете. Той ще оцени факта, че проявявате загриженост и ще ви оцени като човек. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия