Как да се справите с досадното акне?

Всеки тийнейджър, който има проблемна кожа, знае колко е трудно човек да се справи с нея. Тя оказва сериозно влияние върху самочувствието на младите. Проблемът с акнето може да бъде решен с най-различни медикаменти и бабини рецепти, като на всеки чов

2011-10-30 03:12:24
Как да се справите с досадното акне?
Всеки тийнейджър, който има проблемна кожа, знае колко е трудно човек да се справи с нея. Тя оказва сериозно влияние върху самочувствието на младите. Проблемът с акнето може да бъде решен с най-различни медикаменти и бабини рецепти, като на всеки човек влияят различни неща.

Вижте трите природни продукта, които определено ще облекчат кожата ви.

1. Чесън - този зеленчук може да е доста миризлив, но е и доста ефикасен в борбата с акнето. Намажете пъпките си със скилидка чесън или чеснова паста вечер, преди да си легнете.

2. Лимонов сок - киселината на лимоновия сок ще убие бактериите, които са виновни за появата на акнето. С помощта на тампон, напоен хубаво със сок, намажете проблемните места по лицето си. След като изсъхне, изплакнете с хладка вода и се намажете с крем, подходящ за вашия тип кожа.

3. Овесено брашно - вземете брашно и прибавете към него малко вода. С тази гъста паста намажете лицето си и я оставате да действа като маска. След 15 минути изплакнете с хладка вода. Хубаво е да си правите тази процедура два пъти дневно. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия