Ядосан съпруг накарал жена си да изяде молбата за развод

Мъж хвана съпругата си в изневяра и я накара да изяде молбата за развод. В момента съпругът е подсъдим за семейно насилие и разказа случилото се пред съда в Белуно. Той се опитал да се свърже със съпругата си по мобилния телефон, но не успял, отиш

2011-10-30 01:26:54
Ядосан съпруг накарал жена си да изяде молбата за развод
Мъж хвана съпругата си в изневяра и я накара да изяде молбата за развод. В момента съпругът е подсъдим за семейно насилие и разказа случилото се пред съда в Белуно.

Той се опитал да се свърже със съпругата си по мобилния телефон, но не успял, отишъл да я потърси в дома й, но и там не я намерил и взел решение да я издирва по-сериозно. Не му отнело много време, за да я намеря. Жената се намирала на отбивка извън населеното място в автомобила на нейния нов интимен партньор.

Мъжът извикал сина си, за да му помага и оттам нататък историята не е много ясна, понеже има няколко версии, които доста се различават една от друга. Общото в историите е, че съпругът отишъл да вземе жена си от колата на любовника, който правел всичко възможно това да не се случи. Накрая всички участници се озовали в спешната медицинска помощ.

Жената се оплаква, че когато показала на мъжа си молбата за развод, той я скъсал и я накарал да я изяде. Именно това негово поведение я е накарало да бъде с друг мъж, преди официално да се разведе. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия