На колко години човек се чувства истински щастлив?

Знаете ли кога човек се чувства истински щастлив? Оказа се, че животът е много по-хубав, когато човек прехвърли 30-те, но истинското щастие идва, когато човек е на 38-годишна възраст. Между 30 и 40-те години е характерно за повечето хора да имат х

2011-10-28 22:28:23
На колко години човек се чувства истински щастлив?
Знаете ли кога човек се чувства истински щастлив? Оказа се, че животът е много по-хубав, когато човек прехвърли 30-те, но истинското щастие идва, когато човек е на 38-годишна възраст.

Между 30 и 40-те години е характерно за повечето хора да имат хубав баланс между професионалния и личния живот, да умеят да общуват с лекота с останалите и да се чувстват сексуално уверени. Именно наличието на тези неща кара хората да се чувстват доволни от живота, който имат.

До този извод се стигнало след направено проучване, обхванало близо 2 000 души. 30-годишните хора не се притесняват от външния си вид, а на 31 години те се чувстват уверени в леглото. 35-годишните са доволни, че са намерили баланса между кариерата и личния си живот.

С тези неща определено не са съгласни хората, които са навършили 55 години. Според тях истинският живот започва след 41 години, а истинското щастие от него идва, когато човек навърши 48 години. Човек се чувства сексуално удовлетворен на 35-годишна възраст, а общува с лекота с останалите, когато е на 43 години.

Животът се оказа най-труден за младите хора между 18 и 24-годишна възраст. 20% не са доволни от живота си и искат да бъдат на нечие друго място. При хората, навършили 55-годишна възраст, този процент е едва 10. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия