Състоя се премиерата в България на филма 'Кецове'

Много известни личности минаха по червения килим  пред ‘Арена Младост’, обути в разноцветни кецове, за премиерата на  филма ‘Кецове’, който обиколи  няколко фестивала и най-после дочакахме да го видим  в

2011-10-28 19:34:00
Състоя се премиерата в България  на филма 'Кецове'
Много известни личности минаха по червения килим  пред ‘Арена Младост’, обути в разноцветни кецове, за премиерата на  филма ‘Кецове’, който обиколи  няколко фестивала и най-после дочакахме да го видим  в столицата.

Естествено на премиерата можеха да се видят и режисьорът  на филма,  Валери Йорданов, който  също така играе в него, Иво Аръков, Иван Бърнев, Васко Драганов, Деян Донков, Филип Аврамов и,  разбира се, красивото  женско присъствие в лентата - Ива Николова.

Шоуто започна в видеопоздрав от Джералдин Чаплин, която се канеше да дойде за българския старт на любимия й филм, но не успя, защото  е на  снимки в Рим. Актрисата вече е гледала филма в Москва и толкова се е впечатлила  от историята, че оттогава е в непрекъснат контакт със създателите на лентата  и  постоянно им изпраща имейли. Джералдин  толкова е харесала филма, че е пожелала в следващия проект да участва и тя. ‘Бих играла стол или дори няма,  но само ме поканете’, споделя актрисата.

Афтърпартито се състоя в култовия клуб ‘Червило’. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия