Сп. AskMen определя Стив Джобс като най-влиятелният мъж на годината

В традиционната си  годишна класация списание AskMen оценява заслугите на най-ярките представители на силния пол.  Така бяха определени 49-ма  мъже, като починалият наскоро основател на корпорацията Apple, Стив Джобс,   е

2011-10-27 23:52:14
Сп. AskMen определя Стив Джобс като най-влиятелният мъж на годината
В традиционната си  годишна класация списание AskMen оценява заслугите на най-ярките представители на силния пол.  Така бяха определени 49-ма  мъже, като починалият наскоро основател на корпорацията Apple, Стив Джобс,   е признат за най-влиятелния мъж за тази година.

След смъртта  основателя на Apple, в цял свят започват да се питат кой ще е следващият Стив Джобс. Според някои това ще е Марк Цукърбърг, според други пък -   Лари Пейдж. Според списанието, обаче, истината е, че няма и не може да има друг  Стив Джобс.  

На втори място по рейтинг са класирани няколко мъже и те са бойци от спецподразделенията на ВМС  на САЩ, ликвидирали терорист номер 1 Осама Бен Ладен.

Трети в списъка е изпълнителният директор на Google - Лари Пейдж. Като негови основни заслуги се изтъкват създаването на социалната мрежа Google+, а също и купуването на Motorola.

Следващ по ред е милиардера Уорън Бъфет, следван от музикантът Кейни Уест.
В първата десетка влиза и Мохамед Буазизи, който се  самозапали и това даде старт на революцията в Тунис, британският принц Уилям, хакерите от Anonymous, актьорът Райън Гослинг и футболисът Лионел Меси. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия