120-годишен индиец се ожени за 60-годишна жена

  120-годишен индиец, живеещ в шата Асом, сключи брак с два пъти по-млада от него жена. Булката се казва Самои Биби. Церемонията се е състояла тази неделя, на празненството са присъствали над 500 гости. За мъжа това е втори брак. Оказа се, че

2011-10-26 17:52:04
120-годишен индиец се ожени за 60-годишна жена

 

120-годишен индиец, живеещ в шата Асом, сключи брак с два пъти по-млада от него жена. Булката се казва Самои Биби. Церемонията се е състояла тази неделя, на празненството са присъствали над 500 гости. За мъжа това е втори брак. Оказа се, че децата му са търсили цели шест години подходяща невеста, преди да открият Самои.

 Първата  съпруга на Хази Абдул Нур  починала през 2005 година. Индиецът добре осъзнавал, че няма да може да се грижи сам за себе си, за това възложил на децата си задача да му намерят нова жена. Синът му Хази Асир Удин споделя, че това се е оказало изключително трудно, главно заради напредналата възраст на баща му.

  Самои Биби е вдовица. Тя няма свои собствени деца. Женейки се за столетника, Самои става втора майка за двамата му сина и четирите му дъщери. Комичното в случая, че някои от тях са по-големи от нея. Цялото семейство наброява 122 души.

Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия