Правилото на „трите дни” е отживелица

Правилото, според което мъжът трябва да се обади на жената три дни след срещата им, е отживелица, сочат резултатите от допитване на сайта Match.com, проведено сред 200 000 от неговите потребители. Оказва се, че в днешно време представителите н

2011-10-25 15:26:15
Правилото на „трите дни” е отживелица
Правилото, според което мъжът трябва да се обади на жената три дни след срещата им, е отживелица, сочат резултатите от допитване на сайта Match.com, проведено сред 200 000 от неговите потребители.

Оказва се, че в днешно време представителите на силния пол изпитват желанието да чуят гласа на своята любима едва около ден и половина след срещата им. Нещо повече – в съвременното общество инициативата за първото обаждане след среща много често поемат и жените, въпреки че повечето от тях все пак се надяват техният избраник пръв да ги потърси.

Организаторите на проучването смятат, че правилото на „трите дни” вече не е актуално заради високото развитие на съвременните технологии, които предлагат безброй начини за осъществяването на контакт с даден човек по всяко време.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия