Тази вечер е финалът на 'Гласа на България' - още не е късно да подкрепите вашия фаворит

Довечера  от 20 ч. по bTV,  ще се състои дългоочакваният финал на музикалното шоу  ‘Гласът на България’. В последната битка един срещу друг ще се изправят  Стеляна, Роксана, Игор и Тодор. Този път шоуто ще бъде

2011-10-24 15:21:43
Тази вечер е финалът на 'Гласа на България' - още не е късно да подкрепите вашия фаворит
Довечера  от 20 ч. по bTV,  ще се състои дългоочакваният финал на музикалното шоу  ‘Гласът на България’. В последната битка един срещу друг ще се изправят  Стеляна, Роксана, Игор и Тодор.

Този път шоуто ще бъде в три кръга.  Има и още една новост - тази вечер  зрителите, а не журито ще поставя оценките  и  ще издават присъди на  състезателите.

В началото претендентите на голямата награда ще изпеят песен, която вече са пели и, която смятат, че ги представя най-добре.  По време на втория кръг те ще изпълнят  дуети със своите треньори.  След това двама от участниците, които са събрали  най-малко подкрепа от публиката, ще напуснат шоуто.

В третия кръг останалите двама ще представят парчета, които са създадени специално за тях от световния лидер звукозаписната индустрия ‘Юнивърсъл мюзик’.

В социалните мрежи, феновете също така  водят битка в подкрепа  на младите певци. Засега там  фаворити са Стеляна и Тодор. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия