Дейвид Бекъм отделя по 10 минути сутрин за семейството си

 Футболистът Дейвид Бекъм сподели, че му е много трудно сутрин да излезе от дома си. Причината за това била, че отделял поне по десетина минути, за да се сбогува със семейството си.   За да целуне съпругата си, тримата си синове- Ромео,

2011-10-22 15:25:29
Дейвид Бекъм отделя по 10 минути сутрин за семейството си

 Футболистът Дейвид Бекъм сподели, че му е много трудно сутрин да излезе от дома си. Причината за това била, че отделял поне по десетина минути, за да се сбогува със семейството си.
  За да целуне съпругата си, тримата си синове- Ромео, Круз и Бруклин И малката си дъщеричка Харпър Севън, Дейвид си оставял не по-малко от десет минути. Това разбира се не може да се тълкува като оплакване, защото както самият футболист споделя- именно ранният сутрешен ритуал е най-приятната част от деня му.
 Вики и Дейвид са съпрузи от вече цели десет години. Подобна продължителност на брака е чист рекорд, като се има предвид това, че и двамата са знаменитости. Както всички знаем сред известните и преуспелите има една доста неприятна тенденция на краткотрайни бракове, решенията за които обикновено се взимат импулсивно и след не много дълга връзка.
 В момента семейство Бекъм се радва на четири прекрасни дечица. С усмивка споделят, че ще бъдат още по-щастливи, ако се появи и пето бебе. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия