Още интересни прогнози за края на света?

Стотици пъти е писано за календара на маите и за техните предсказания, че краят на света  щял да настъпи на 21 декември 2012 година. Любопитно е, че тази дата е предсказана и от Нострадамус, както и от древната китайска ‘Книга на проме

2011-10-22 00:00:01
Още интересни прогнози за края на света?
Стотици пъти е писано за календара на маите и за техните предсказания, че краят на света  щял да настъпи на 21 декември 2012 година. Любопитно е, че тази дата е предсказана и от Нострадамус, както и от древната китайска ‘Книга на промените’ /’И Чинг’/, която пророкува хода на промените във Вселената.

Наскоро Американската академия на науките пък публикува доста плашещ доклад. Специалисти от НАСА, които изучават слънчевата активност смята, че наистина ни грози глобална катастрофа, причина за която ще бъдат геомагнитни бури с невиждана сила. Успоредно с увеличената слънчева активност, магнитното поле , което ни пази от слънчевата радиация, ще отслабне значително. Така,  около фаталната дата щели сме да станем доста уязвими, подобно на охлюв без черупка.   

Тези, които предвиждат апокалипсиса привеждат и друг аргумент, който  пък се основава на шумерския епос. Древните писания ни предупреждават за планетата Х, наречена Нирибу. Тя кръжи около слънчевата система и на 3600 години навлиза в нея. Когато мине червено галактическо кръстовище, гравитационното й поле ще предизвика на нашата планета огромни  наводнения, земетресения и вулканична дейност.

В края на миналата година пък руският учен от български произход, д-р Алексей Шадрин, прогнозира нещо ново. Според него  денят на Страшния съд всъщност  щял да бъде ден на вибрационен преход. Природен феномен, познат като повишаване на земната честота, щял да настъпи на 21 декември 2012 година. Тогава в продължение на 15-20 минути всички живи същества щели да станат дезориентирани и  щели да бъдат обхванати  от необичайна паника и страх.  В резултат на това, те щели да станат много агресивни.

Руският учен прогнозира, че щял да настъпи хаос и някаква масова лудост, в която много хора можели да пострадат.  Вибрационният преход, обаче, щял да отключи в хората и неподозирани способности. Онези, които го преживеят, щели да преведат човечеството от петата в шестата земна раса. Излиза, че тези, които преживеят измисления апокалипсис, ще бъдат … свръхчовеци... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия