Как да се предпазим от негативния енергиен отпечатък?

Всеки предмет или вещ, които сте държали в ръцете си, съхранява години наред вашия енергиен отпечатък. Странно, но факт - съвременните учени са доказали, че молекулярната особеност на генома на ниво строеж на човека му позволява да оставя своите

2011-10-21 23:18:27
Как да се предпазим от негативния енергиен отпечатък?
Всеки предмет или вещ, които сте държали в ръцете си, съхранява години наред вашия енергиен отпечатък. Странно, но факт - съвременните учени са доказали, че молекулярната особеност на генома на ниво строеж на човека му позволява да оставя своите следи върху всичко, до което се докосне.

Ако днес това е доказано официално от науката въз основа на лабораторни изследвания едва наскоро, то  французойките от времето на Людвиг XV са използвали това свойство в коварните си планове.

На планетата няма двама души с еднаква енергетика, но в същото време цялата енергетика се дели на два вида - положителна и негативна. Именно свойството на различни предмети да натрупват негативна енергия при докосване от човека са използвали коварните французойки.

За да се елиминира съперницата, те й подарявали скъп подарък  във вид на бижу, но преди да бъде връчено на жертвата, то било носено от неизлечимо болен човек. След това нещастницата си слагала украшението и буквално след няколко седмици или месеци започвала да вехне от неизвестна болест. Често жертвата умирала без изобщо да разбере причината за болестта си.  Това свидетелства само за едно - всяка вещ съхранява в себе си енергийния отпечатък  на човека, който я  е използвал и носил на своето тяло.

Често при покупката на вещи, които вече са били  употребявани,  ние дори не се замисляме каква заплаха биха могли да носят те и до какви последствия може да доведе това. Защото  е достатъчно само да си сложите златна верижка, носена преди това от болен човек  и ще отворите  пътя към проникването на смъртоносна  енергия във вашия организъм.

Друг път купуваме нови вещи, но след известно време забелязваме , че в семейството започва да се случва нещо лошо или пък здравето ни се влошава по неясна причина. Отговорът е прост - предметът, който сме сложили на тялото си, преди това е бил в ръцете или на болен човек, или такъв в мощна негативна енергия.

Нашите  предци са били много предпазливи в това отношение. В езическата вяра на древните славяни се забранявало на двама души да се докосват до един и същ религиозен предмет. Обикновено всички предмети на култа се съсредоточавали в ръцете на един човек и било абсолютно табу  чужд човек да се докосне до тях. Второто, което използвали ефикасно в качеството на противопоставяне на подобен ефект, бил огънят.  Да си спомни езическите празници, когато всички прескачат огън и по този начин се пречистват.

Очевидно нашите предци са знаели за възможностите на човека да оставя своята  енергийна следа върху различни предмети и като правило някои  езически обреди били насочени към изчистване на човешкия организъм.

Затова трябва да се знае - при покупка  на нова и още повече на употребявана вещ, трябва да се направи кратък ритуал, който няма да отнеме много време или сили. Обиколете около  вещта три пъти с огън.  Това може да бъде пламък от кибритена клечка или запалка. Естествено, това може да се стори на повечето хора доста странно и смешно, но пък какво
ще ви струва, особено, ако си спомните, че  вашите  предци са вярвали и това им е помагало... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия