Лейди Гага ще участва във филм на Джеймс Камерън?

Ексцентричната певица Лейди Гага в момента води преговори с холивудския режисьор Джеймс Камерън за участие в негов бъдещ филмов проект, съобщават задокеанските издания. „Главната е идея е да се използват най-новите 3D технологии за създа

2011-10-21 20:42:57
Лейди Гага ще участва във филм на Джеймс Камерън?
Ексцентричната певица Лейди Гага в момента води преговори с холивудския режисьор Джеймс Камерън за участие в негов бъдещ филмов проект, съобщават задокеанските издания.

„Главната е идея е да се използват най-новите 3D технологии за създаването на филм с участието на Лейди Гага. Според Джим, тя е една от най-интересните известни личности от женски пол. Ето защо той иска да работи с нея по създаването на филм, посветен на нея, който обаче ще бъде коренно различен от типичните ленти за музикални звезди”, заяви близък на създателя на „Аватар”.

Дали и кога ще видим 25-годишната изпълнителка на големия екран, все още не е ясно. Засега няма информация и за това как тя възприема идеята на великия режисьор да създаде филм, чийто сюжет ще се върти около нейната личност.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия