Ресторант в САЩ предлага сандвич с 8000 калории

Колкото и смешно да звучи, за онези, които искат да си докарат инфаркт ресторантът "Сърдечен удар" в Лас Вегас е най-доброто място за тази цел.Там се предлагат убийствени бъргъри с 8000 калории. Собственик на заведението е Джон Басо.Той твъ

2011-10-21 15:55:08
Ресторант в САЩ предлага сандвич с 8000 калории
Колкото и смешно да звучи, за онези, които искат да си докарат инфаркт ресторантът "Сърдечен удар" в Лас Вегас е най-доброто място за тази цел.Там се предлагат убийствени бъргъри с 8000 калории. Собственик на заведението е Джон Басо.Той твърди, че ако някой е решил да се самоубие с вредна храна "Сърдечен удар" е това, от което той има нужда.
 Това е третият ресторант от веригата. В "Сърдечен удар" сервитьорките са облечени в чисто бели униформи, досущ като медицински сестри. Предвид високата калоричност на сандвичите е напълно обяснимо това, че клиентите се третират като пациенти. В заведението има интересно правило- всеки клиент, с тегло над 175кг получава правото на безплатна храна и обслужване.
 Най-колоритния бъргър в менюто е една своеобразна осемхилядна калорийна инжекция. Сандвичът носи името "Бъргър четворен байпас". Той съдържа четири ката 250-грамови телешки плънки, сирене, бекон и се сервира с млечен шейк, със олимпийски високо съдържание на мазнини.Пържените картофки пък се пържат не в какво да е, а в чиста свинска мас.
 Диетоложката Лора Крускол отбелязва, че изяждането на един такъв сандвич е равносилно на това да погълнем на един път храна, която принципно е предвидена за около 4-5 дни при един нормален хранителен режим. Когато човек ходи около километър и половина, той изгаря по 100 калории. За да изгори тези 8000 ще му се наложи да измине "краткото" разстояние от 120 километра! Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия