Ако ви се прави секс по-добре скрийте книгата на любимия си. Това е съветът на авторите на проучване, направено във Великобритания. На островът хората предпочитат четенето пред правенето на любов.
  Допитването било направено по поръчка на "Бенсънс фор Бедс". Резултатите сочат, че за 30% от англичаните четенето на книги се оказва доста по-приятно занимание пред плътските удоволствия. За сравнение- едва половин процент от анкетираните са в настроение за секс. 14% процента от участниците в проучването споделят, че винаги преди лягане проверяват социалните мрежи, вместо да се сгушат до половинката си.
 Същото проучване показва, че около 25% от анкетираните са принудени да спят свити на топка в единия край от леглото, тъй като партньорите им, съвсем в реда на нещата са се настанили блажено в "своята половина " на леглото.Има поне една положителна тенденция, точно половината от анкетираните признават, че винаги прегръщат и целуват любимия си човек, преди сън.
 Проучването показва, че англичаните са хора с навици. Освен да се ровят из фейсбук преди сън и да четат книги, не малка част от хората на острова слушат радио.Други пък често звънят на близки и приятели преди да се отпуснат в сладка дрямка. Около 7% приготвят дрехите си за следващия ден. 6% си приготвят топла напитка, а 5% взимат душ.
 Резултатите сочат още, че около 50% от хората си лягат между 21 и 23 часа. 52% спят в двойно легло.Около 80% отделят между шест и осем часа сън на денонощие.
Автор: Tsveti