Британците крият доходите си

¼ от обвързаните мъже и жени нямат идея какви доходи имат половинките им. Тази информация е поместена на страниците на вестник „Дейли експрес”. Издателството се позовава на резултатите от проучване, направено в Англия, по поръчка н

2011-10-20 00:10:35
Британците крият доходите си
¼ от обвързаните мъже и жени нямат идея какви доходи имат половинките им. Тази информация е поместена на страниците на вестник „Дейли експрес”. Издателството се позовава на резултатите от проучване, направено в Англия, по поръчка на пенсионната компания "Скотиш уидоус".
Допитването сочи, че около 20% от двойките нямат дори бегла идея за месечните възнаграждения на половинките си. Същият процент от хората  пазят в тайната своите доходи преди да подходят към по-сериозна крачка със своя партньор- например към закупуването на общо жилище.
 Близо 14% крият размера на заплатите си,  докато не станат родители. Организаторите на интересното проучване са установили, че цели 19% от анкетираните пазят в тайна приходите си, независимо от това, че вече са семейни или живеят на семейни начела.
  Темата всъщност е много по-сложна, отколкото изглежда на пръв поглед. Много хора се притесняват да говорят открито за месечните си възнаграждения, тъй като се страхуват, че тази малка, но важна подробност, може да наруши хармонията във връзките им. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия