Все повече мъже носят обувки на високи токове

Все повече представители на силния пол си купуват обувки, които са на високи токове. Ексцентричните мъже все по-често залагат на този тип обувки, които са характерни за дамите. Модерните мъже от Америка комбинират високите токове със съвсем обикн

2011-10-18 16:25:48
Все повече мъже носят обувки на високи токове
Все повече представители на силния пол си купуват обувки, които са на високи токове. Ексцентричните мъже все по-често залагат на този тип обувки, които са характерни за дамите.

Модерните мъже от Америка комбинират високите токове със съвсем обикновени ризи и панталони. Голяма част от представителите на силния пол си правят обувки по поръчка, но повечето дизайнери са усетили, че в най-скоро време те ще бъдат хит и е започнало масово производство.

За момента такъв тип обувки се правят от световноизвестни марки като "Ив Сен Лоран", "Луи Вюитон", "Кристиан Лабутен" и "Гучи". Доста мъже са се насочили към високите токове, за да привлекат вниманието към себе си, но има и такива, които го правят за разнообразие.

Обувките с високи токове са били модерни при мъжете през 70те години на 20ти век. Тогава на особена почит са били известните платформи с големи широки токове. Луи XIV също е носел 10-сантиметрови токчета, обувките му били изработвани от Никола Лестаж.

В днешно време доста ниски мъже носят такъв тип обувки, най-актуалните примери са актьорът Том Круз и президентът на Франция Никола Саркози. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия