Защо всъщност жените правят секс? Не, не е от желание

Представителките на нежния пол правят секс не водени от любов, а поради други причини - от съжаление, скука или за да излекуват главоболието си (нищо, че повечето дами именно с него оправдават нежеланието си да правят секс). Поне до този извод сти

2011-10-18 14:46:57
Защо всъщност жените правят секс? Не, не е от желание
Представителките на нежния пол правят секс не водени от любов, а поради други причини - от съжаление, скука или за да излекуват главоболието си (нищо, че повечето дами именно с него оправдават нежеланието си да правят секс).

Поне до този извод стигнали изследователи от университета в Тексас. Според тях дамите изтъкват минимум 200 причини, заради които правят секс. Може би повечето от вас смятат, че основната причина е привличането, но това не е вярно. Повечето жени се отдават на любовни ласки от скука, от благодарност или за да се излекуват по-бързо.

Учените направили проучване, в което участвали около 1 000 представителки на нежния пол. Някои от дамите дали наистина неочаквани отговори. Една от тях споделила, че прави секс с половинката си, защото по този начин постига духовно извисяване, понеже така се намира най-близо до Господ. Голям процент от дамите се отдават на сексуални удоволствия, за да се излекуват или за да станат по-добри в леглото.

84% от дамите правят секс, за да избегнат скандали у дома или да накарат партньора си да им помогне с някакво домакинско задължение. Има жени, които правят секс, защото няма какво друго да правят и такива, които си лягат с мъжете, защото им е жал за тях.

10% от представителките на нежния пол се отдават на любовни ласки, за да получат скъпи подаръци или да бъдат заведени в луксозен ресторант. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DayDreamer
преди 12 години

Да... Според тази статия мъжете сме обект на съжаление и вид обезболяващо, пълни глупости...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия