Какво означават различните целувки на първа среща?

Целувката на първа среща показва доста за човека, с когото сте излязли. Някои представители на силния пол целуват своята дама, само за да я предразположат и при възможност да правят секс с нея. Има обаче мъже, които целуват, за да проверят дали ср

2011-10-18 00:18:59
Какво означават различните целувки на първа среща?
Целувката на първа среща показва доста за човека, с когото сте излязли. Някои представители на силния пол целуват своята дама, само за да я предразположат и при възможност да правят секс с нея.

Има обаче мъже, които целуват, за да проверят дали срещата е минала добре и дали жената се интересува от тях. Някои мъже целуват, защото се чувстват длъжни да го направят, като не влагат никакви чувства в това и така изпращат грешни сигнали на дамата.

Ако един мъж изпраща жената до нейното жилище, хубаво е да не отлага целувката до последно. Ако двамата се целунат точно преди да се разделят, романтиката определено ще липсва. Най-хубаво е първата целувка да бъде на тихо и спокойно място, където няма кой да ви прекъсне.

Ако един мъж ви целуне по бузата, то това показва, че ви харесва, но само като приятелка. Ако бъдете целунати набързо по устните, то определено мъжът има интерес към вас и е развълнуван от срещата.

Най-смелите представители на силния пол целуват дамата по шията. Не всички момичета обаче харесват на първа среща да бъдат целувани именно там, защото това показва открито сексуално желание.

Ако момичето е харесало момчето до себе си, няма нищо лошо тя да бъде инициаторка за първата целувка. Не е хубаво човек да се срамува и да крие чувствата си.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия