Райна не иска посредствена връзка

В откровено интервю Райна призна, че от 8 години насам не е била истински влюбена. Последно се е почувствала на крилете на любовта, когато била на 22. Тогава приключила първата и сериозна и истинска връзка, която продължила общо 6 години. Към днешна

2011-10-17 00:41:52
Райна не иска посредствена връзка
В откровено интервю Райна призна, че от 8 години насам не е била истински влюбена. Последно се е почувствала на крилете на любовта, когато била на 22. Тогава приключила първата и сериозна и истинска връзка, която продължила общо 6 години. Към днешна дата тогавашният приятел на изпълнителката си има свое семейство. Въпреки че е минало толкова много време откакто са се разделили, в мислите си Райна продължава да се връща към него.
   Изглежда, че певицата с македонска жилка, е от малкото романтици останали днес. Тя споделя, че няма желание да се впуска в посредствена връзка. Въпреки че е модерен човек, не можела да си обясни колко много са се промени отношенията между хората и как вместо да се чуят и да си кажат, че си липсват един на друг, те го пишат в скайп или фейсбук.
  Изпълнителката признава, че колкото повече години минават, толкова повече си дава сметка, че трябва да запази критериите си. Тя е на мнение, че не трябва да занижава изискванията, само за да не бъде сама.
  След връзката си с Константин Райна е имала двугодишна връзка с друго момче, но отношенията им приключили, тъй като за пръв път Райна била тази, която поставяла половинката си на първо място. Всъщност причината за тяхната раздяла не била  само тази. На момчето му предстояло да отиде да работи в чужбина, а пък Райна категорично била против връзките от разстояние.
 

  Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия