Определете ревността си

Почти всички хора смятат, че най-важното за тях е да обичат и да бъдат обичани. Често обаче любовта е неотлъчно придружавана от ... ревността. Повечето влюбени смятат, че тя е нещо напълно нормално, но всъщност на какво е показател тя? В живота ре

2011-10-16 23:48:16
Определете ревността си
Почти всички хора смятат, че най-важното за тях е да обичат и да бъдат обичани. Често обаче любовта е неотлъчно придружавана от ... ревността. Повечето влюбени смятат, че тя е нещо напълно нормално, но всъщност на какво е показател тя?

В живота ревността може да покаже доста за човека, който я изпитва. Така той може да стане център на внимание, а другият партньор и техните взаимоотношения да останат на заден план. Важно е човек да разбере дали неговата ревност е оправдана или е плод на богатото му въображение.

Помислете дали вашата половинка е грижовна и добра личност, дали показва чувствата си и дали се чувствате наистина обичани. Ако може да потвърдите тези неща, то ревността ви (ако има такава) е просто плод на вашето въображение. Често ревността показва, че човек се чувства несигурен в себе си.

Ако обаче вашият любим човек няма нищо общо с изброените по-горе неща, то определено има за какво да се притеснявате.

Ако вие сте на ясно, че сте ревнив по природа и често показвате ревността, без да има причина за нейното присъствие, то може би вече сте осъзнали, че изобщо не сте сигурни в себе си и нямате достатъчно самочувствие. Статистиката показва, че повечето пъти човек ревнува безпричинно. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия