Вече може да си играеш с истинска котка през интернет

Има хора, на които им доставя удоволствие да си играят с котки, но си нямат такъв домашен любимец у дома. За тяхна радост вече има начин да си играят с пухкавите животинки - дистанционно. Организация в Ню Йорк предоставя възможност на хората да си

2011-10-15 22:03:08
Вече може да си играеш с истинска котка през интернет
Има хора, на които им доставя удоволствие да си играят с котки, но си нямат такъв домашен любимец у дома. За тяхна радост вече има начин да си играят с пухкавите животинки - дистанционно.

Организация в Ню Йорк предоставя възможност на хората да си играят дистанционно с котки, които чакат да бъдат осиновени. Системата Ipet позволява хората да контролират дистанционно играчки през интернет. По този начин заетите хора и тези, които нямат възможността да гледат домашен любимец вкъщи, могат да си играят със самотните котета.

Тази система помага на хората, които искат, но нямат време, поне за малко да се докоснат до живота на истинските котки (а не на виртуални, създадени в някоя игра)и да си бъдат взаимно полезни. Всеки потребител може да си поиграе с някое коте в рамките на 120 секунди, но след като те изтекат, желаещите може да се включат повторно.

От организацията се надяват, че тези игри през интернет, ще накарат повече хора да се замислят над възможността да си осиновят бездомно коте. В същото време, благодарение на тази система, хората, които пътуват, могат да видят своя домашен любимец в реално време и да си поиграят с него, за да не скучае.
Това удоволствие обаче не е никак евтино - цената му е 850 долара. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия